De Franse keuken van Caron

Welkom bij de Familie

Voortgekomen uit onze familietraditie, creëren we speciale plekken waar onze gasten worden verwelkomd in onze familie en wij hen in het warme hart daarvan plaatsen. De kwaliteit van ons eten, onze gastvrijheid en onze speciale wijnen vormen de voedingsbodem voor een onvergetelijke ervaring. Een sterk gevoel van betekenis maakt van elke avond een ervaring die men als een souvenir met zich meedraagt.

We begonnen in 2016 met één restaurant, Café Caron in het hart van de Amsterdamse wijk De Pijp. Tom & David en Alain wilden een restaurant creëren dat een verlengstuk zou zijn van de traditie van hun familie op het gebied van eten en samen dineren. Een traditie die was uitgegroeid tot een fenomeen, ontstaan vanuit Alain en Roeltje, Alain’s vrouw. Als familie kwamen we vaak samen en brachten we vrienden mee om samen feest te vieren, samen te koken en te eten, verhalen te delen en de warmte van elkaars gezelschap te omarmen.

Nu hebben we vier restaurants verspreid over de Nederlandse hoofdstad, waar we onze gasten verschillende interpretaties van dat vertrouwde gevoel en kijk op de Franse bistrokeuken serveren. Van de zeer verfijnde keuken in Café Caron en Tannay, tot informeel en gezamenlijk dineren bij Petit Caron en Cantine de Caron. We kijken ernaar uit om je bij ons thuis te verwelkomen en je mee te nemen door onze culinaire cultuur.

We begonnen dit avontuur met z’n vieren, nu zijn we met meer dan 100. één grote familie en samen streven we naar de beste ervaringen en de warmste herinneringen.

Alain Caron
Groepsreserveringen

Ik geef een paar uur van mijn tijd en kook voor je. Ik wil je gelukkig maken. Het gaat om dit moment, het leven is nu.

About Alain Caron
Get a glimpse of what goes on at our restaurants.
Choose the Instagram account you want to visit.
Pick the restaurant you want to make a group reservation at.